O nas

 

ARCH DESIGN, podjetje za projektiranje, svetovanje in inženiring, d.o.o. vse od ustanovitve  leta 1999 deluje na področju projektiranja individualnih in večstanovanjskih objektov, srednje velikih in v zadnjem času tudi večjih družbenih objektov, za kar imamo vse formalne usposobljenosti in znanja, ki smo jih skozi čas oplemenitili s številnimi izkušnjami.

V dobro utečenem sodelovanju z zunanjimi sodelavci na področju gradbenih konstrukcij, strojnih in elektro  inštalacij ter ostalih elementov projektiranja  uredimo kompletno projektno dokumentacijo, vse od idejne zasnove do izvedbe projekta, oziroma pridobitve uporabnega dovoljenja.

  • Izdelujemo vse faze projektne dokumentacije za novogradnje, rekonstrukcije in adaptacije stanovanjskih in večstanovanjskih objektov, industrijskih in javnih objektov, turističnih in športnih objektov
  • Izvajamo strokoven nadzor vseh vrst gradenj
  • Pripravimo 3D izris in vizualizacijo notranje opreme za stanovanja, hiše, hotele, restavracije, …

Projektiramo na povabilo zasebnih investitorjev, preko sodelovanja na vabljenih in javnih natečajih, v zadnjem času pa tudi preko javnih naročil.

Naše glavno vodilo pri projektiranju je zadovoljstvo investitorja, ki je rezultat usklajevanja investitorjevih želja in izvajalčevih možnosti, bdenje nad stroški gradnje in skrb za odgovornost do okolja, prostora in arhitekturne stroke.